V MC Oáza to žije i na podzim

V MC Oáza to žije i na podzim

První říjnovou sobotu jsme zahájili již tradičním Bazárkem. Prodávajících i kupujících bylo tak akorát, a tak si každý našel, co potřeboval.

V září i v říjnu se konaly oblíbené Miniškoličky. Děti si zahrály na indiány, zacvičily si jógu, Miniškoličku na téma „Zvířecí svátek“ navštívili dokonce dva psí kamarádi, kteří předvedli spolu s dětmi vystoupení. Na Miniškoličce s tématem „Dýňová sklizeň“ si mohl
každý ozdobit svoji dýni. Tímto děkujeme Zahradnictví pod Skalkou za darované dýně.

Výtvory z "dýňové" miniškoličky
V listopadu se také můžete těšit na nabitý program Miniškoliček:

3.11. Drakiádová Miniškolička

10.11. Miniškolička s besedou – Interaktivní beseda období vzdoru s nadhledem s Mgr. Kateřinou Neubauerovou, s dětmi během besedy si budeme hrát a tvořit.
24.11. Miniškolička na téma „Přichází advent“ – krátké povídání o adventu, zacvičíme si, zahrajeme si hry se zimní tématikou, vyrábět budeme svícny z jablíček, které opravdu zvládnou i nejmenší děti.

CPozvánka na besedu o látkových  plenáchhystáme pro Vás také listopadový podvečer s pohádkou a dobrotami.
Ve středu 9. 11. od 17.00 Vás zveme na besedu o látkových plenách dnešní doby. Rezervujte si své místo na mcoaza.mnisek@seznam.cz.

Nezapomeňte sledovat náš web http://oaza.mnisek.cz/mc nebo Facebook Mateřské centrum OÁZA, kde najdete více informací. Pozvánky také najdete na našich nástěnkách.

Těšíme se na Vás.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se