Jste bez zaměstnání? Přihlaste se do bezplatného vzdělávacího programu EU

Jste bez zaměstnání? Přihlaste se do bezplatného vzdělávacího programu EU

Vlajka EU

Jste momentálně bez zaměstnání?  Pak by vás mohla oslovit aktuální nabídka společnosti Europrofis na bezplatné vzdělávací programy spolufinancované z Evropského sociálního fondu, Operačního programu Zaměstnanost.

Pro rodiče na nebo po rodičovské dovolené a také ženy ve věku nad 55 let v Praze-západ i celém Středočeském kraji je připraven bezplatný vzdělávací program Dejme práci šanci!, který je připraví na návrat do práce. Školení je zaměřeno na znalosti použitelné jak v zaměstnání, tak v rodinném životě, zvyšování kvalifikace a kariérové poradenství. Aby se mohli zúčastnit opravdu všichni, je možné žádat i o příspěvky na hlídání dětí a dopravu.

Více informací naleznete na www.dejmepracisanci.cz.

Pro obyvatele Prahy-západ a celého Středočeského kraje je připraven pro rok 2017-2018 bezplatný vzdělávací a poradenský program Senior Pool. Může se zapojit kdokoli ve věku 50+, kdo je v současnosti bez práce nebo nenachází odpovídající pracovní uplatnění. Zájemcům společnost poskytne vzdělávací kurzy, možnost rekvalifikace, kariérní poradenství i koučink a podporu při výběru a oslovení potenciálních zaměstnavatelů. Účastníci programu mají nárok na příspěvek na dopravu. Společnost věří, že absolventi programu tak budou mít větší šanci nalézt kýžené pracovní místo.

Více informací na www.seniorpool.cz nebo kontaktujte gabriela.ledererova@europrofis.cz.  tel.: 777 765 641.

Pro zájemce ze Středočeského kraje společnost nabízí také možnost studia e-learningu na rozvoj podnikatelských dovedností. E-learningový kurz můžete absolvovat zdarma kdekoliv online na PC, doba studia je cca 40 hodin. Zájemci se mohou zaregistrovat ke studiu na lms.podnikatelem.cz do 20. 2. 2017.

Podrobné informace o projektu www.podnikatelem.cz,  kontakt: M. Vránová, tel. 774 711 672, email:michaela.vranova@bitcz.cz.

 

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se