Jen týden zbývá pro vyplnění dotazníku ke strategickému plánu města

Jen týden zbývá pro vyplnění dotazníku ke strategickému plánu města

 

Využijte možnost vyslovit se k tomu, jak se vám ve městě žije a co by radnice pro rozvoj města mohla ještě udělat. Čím víc vás bude, tím víc dáte najevo, že záleží na tom, aby byl Mníšek pod Brdy dobrou adresou. Tady můžete dotazník vyplnit jednoduše  on-line. Elektronicky lze dotazník vyplnit na webu Mníšku pod Brdy. Vyplněný dotazník pak pošlete na adresu strategickyplan@mnisek.cz.

Dotazník je anonymní a lze ho vyplnit buď v listinné podobě, kterou město distribuovalo do schránek (stále je k mání na městském úřadu), elektronicky na webu města nebo on-line. Prostřednictvím třiceti otázek se vás ptá například na spokojenost v oblasti bydlení, kvality komunikací, služeb, bezpečnosti, dopravního spojení s okolím, parkováním, ale i na to, jestli sociální služby mají být zaměřeny na seniory, rodiny s dětmi nebo další skupiny spoluobčanů.

Ke každé z otázek můžete připojit krátký komentář s návrhem, jak byste si řešení pro danou oblast představovali. Pokud chcete připojit obsáhlejší komentář, je pro něj prostor v závěru dotazníku. Sběrná místa pro vyplněný papírový dotazník budou v Albertu, na městském úřadu a v Základní škole Komenského 420.

Následovat budou další jednání pracovních skupin, jejichž výstupy, stejně jako dotazníkové šetření, poskytnou zpracovateli strategického plánu, společnosti BDO Advisory s.r.o., důležité analytické podklady. Poté přijde na řadu tvorba návrhové části strategického plánu a celý by měl být hotový do konce dubna.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se