Nová školička Neposedný tygřík nabízí spoustu aktivit

Nová školička Neposedný tygřík nabízí spoustu aktivit

V rámci Týdne otevřených dveří děti s maminkami vyráběly svého tygříka z papíru.

Od 1. června se otevírá pohybová školička Neposedný tygřík. V rámci týdne otevřených dveří nechala nahlédnout rodiče a děti do svého království.

Děti měly možnost vytvořit si svou vlastní džungli, či vyrobit si svého tygříka. Do programu se zapojili i rodiče, kteří si zacvičili spolu s dětmi a zdolali všechny překážkové dráhy. Během května a června je pro rodiče i veřejnost připraveno plno zajímavých vzdělávacích kurzů, účastnit se jich může každý.

Kurzy se týkají první pomoci, zaměřené na děti, dále praktických seminářů na téma Vytváření vzájemného respektu mezi rodičem a dítětem, Správné jednání s předškolními dětmi a další. Všichni jste srdečně zváni!

Nevíte, kam v létě s dětmi nebo potřebujete hlídání a babičku máte daleko? Zavřeli vám státní školku?  Neposedný tygřík bude fungovat i v červenci a srpnu. Připravili si pro Vás speciální letní program, kdy k nim můžete dát své zlatíčko. Program probíhá v týdenních cyklech a každý týden je ve znamení určitého tématu. Letošní léto bude cestovatelské a školka se moc těší na nové kamarády… Zájemci se mohou přihlásit zde

Lucie Ruterlová, ředitelka mateřské pohybové školičky Neposedný tygřík

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se