Výhra z ohňostrojové soutěže splnila velký sen

Výhra z ohňostrojové soutěže splnila velký sen

Jiří Tupý má fotografování jako svého koníčka a po digitální zrcadlovce toužil už dlouho. Dnes mu ji jako výherci soutěže předal starosta Petr Digrin.

Výherce soutěže v rámci Předčasného Silvestru si dnes převzal svoji výhru v podobě digitální zrcadlovky Canon. Město ji dalo do soutěže, kde šlo o správné určení autora hudby, která provázela ohňostroj při posledním Předčasném Silvestru. Tím vítězem se stal pan Jiří Tupý a zrcadlovka v jeho případě putuje do správných rukou, pan Tupý má totiž fotografování jako koníčka už od mládí.

Říká, že první foťák měl po svém tátovi, postupně měl i modernější, naučil se dokonce sám vyvolávat fotky, ale popasoval se i s elektronickou dobou. Má doma digitální fotoaparát, od syna dostal starší počítač, fotky se naučil do něj ukládat a umí využívat i internet.  „Splnil se mi sen, vždycky jsem po takové zrcadlovce toužil.  Když mi pan starosta napsal, že jsem v ohňostrojové soutěži zvítězil, málem jsem to nepřežil,“ s úsměvem se svěřoval Jiří Tupý při převzetí své snové výhry.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se