Mníšeckým Vlčákům se uplynulý víkend blýskl zlatem

Mníšeckým Vlčákům se uplynulý víkend blýskl zlatem

Natálka Vlčková vlevo a Naty Pixová vpravo na ramenou svého trenéra.

Sportovní klub SK Vlčáci má za sebou vydařený víkend. Jeho biker i běžkyně získali na závodech v různých koutech republiky nejcennější kovy.

Jiří Vlček j.r.  v cyklistickém závodě Brdmanův pařez ze seriálu Brdman Adventure, který se konal v sobotu na Dobříši, si na trati dlouhé 26 kilometrů dojel pro zlatou medaili. Byl to jeho teprve druhý závod, a tak byl trenér Petr Vlček hodně spokojený. „Pochvala byla obrovská, forma mu jde totiž obrovsky nahoru,“ ocenil ho.

 

O sto padesát kilometrů dál, v Boleticích u Lipna tentýž den závodily v dětských kategoriích Natálka Pixová a Natálka Vlčková, a to v posledním závodě seriálu Běhej lesy.  Natálka Pixová si na trati 500 metrů doběhla pro krásnou stříbrnou medaili a Natálka Vlčková pro zlato v běhu na jeden kilometr. „Celých 900 metrů běžela na druhém místě a v poslední stovce předvedla svůj klasický sprint do cíle. Ukázala názorně, jak se soupeřce nevyplatilo přivést si ji doslova na zádech k cíli,“ pochvaluje si trenér.

 

Běžecký závod byl pro běžkyně podařenou generálkou před říjnovým závodem Wolfs Race, který klub SK Vlčáci pořádá 27. října, bude mít 12 dětských a 8 dospělých kategorií a start bude z Bažantnice.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se