Prohlášení ke zneplatnění kandidátky hnutí ANO 2011

Prohlášení ke zneplatnění kandidátky hnutí ANO 2011

Vážení přátelé, spoluobčané,

vzhledem ke vzniklé situaci si dovoluji vydat následující prohlášení:

V prvé řadě bych chtěla říci, že si nabídky kandidovat za politické hnutí ANO 2011 v komunálních volbách v Mníšku pod Brdy velmi vážím, vnímám ji jako projev důvěry a za něj také děkuji.

Měsíce, které uplynuly od oznámení nabídky ke kandidatuře, pro mě znamenaly mnoho. Poznala jsem řadu zajímavých lidí a členů tohoto hnutí. Jsem ráda za všechny diskuse, které jsme vedli. Cením si podpory, které se mi dostalo přímo od hlavní manažerky tohoto hnutí. Zároveň chci poděkovat i za mnoho projevů podpory, která mi byla vyjádřena prostřednictvím e-mailů či osobně.

Každou práci, do které se pustím, se snažím vykonávat na maximum a věnovat jí veškeré úsilí.

Dnes se politické hnutí ANO 2011 rozhodlo kandidátku za ANO 2011 na městském úřadě zrušit. Pro mě v současné chvíli bez písemného odůvodnění, ale předpokládám, že se tak dělo z důvodu administrativní chyby ze strany zmocněnce. Tímto nebude možnost volit ANO 2011 v komunálních volbách dne 5. a 6. října. Volební kandidátka ANO 2011, kterou jste obdrželi do Vašich poštovních schránek na hlasovacích lístcích, je v tuto chvíli neplatná.

I díky této zkušenosti jsem rozhodnuta se více než dříve zapojit do klasické politické činnosti, přinášet podněty a nápady v oblastech, které jsou mi blízké a které díky své profesi znám.

Přeji Vám šťastnou volbu v komunálních volbách a zároveň děkuji všem, kteří mě dosud podporovali
a povzbuzovali.

Mgr. Jitka Vočková

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se