Blíží se start Brdské stezky

Blíží se start Brdské stezky

Tradiční dálkový pochod Brdská stezka si letos připíše 52. křížek a tradičně odstartuje ze Základní školy Komenského 420, tak i netradičně z Řevnic.

Akce bude probíhat první víkend v dubnu, tj. 5 – 7. 4. 2019 a opět na startu přivítáme odvážlivce, kteří se pokusí zdolat více než sto kilometrovou trasu. Ta odstartuje s úderem páteční půlnoci a účastníci vyrazí po žluté turistické značce směrem k zámku, zámeckým rybníkům a odtud již dále ke Kytínu.

Další trasy pak odstartují v sobotu, konkrétně v sobotu budou vycházet a vybíhat účastníci 60kilometrové trasy, a to opět po žluté turistické značce směrem na Stříbrnou Lhotu.

Nejkratší trasy na 27 a 17 kilometrů zaznamenaly největší změny. Trasy, pro které byla Skalka vždy magnetem, musí bohužel odstartovat z železniční stanice Řevnice s cílem v Mníšku pod Brdy, kam se účastníci pochodu dostanou od Voznice nebo Stříbrné Lhoty. Pořadatelé bohužel neobdrželi od vedení Mysliveckého sdružení Les Mníšek pod Brdy povolení k vedení trasy přes území honitby Skalka, kterou má sdružení v pronájmu.

Jiří Větvička z pořadatelského týmu

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se