Každé malé dítě si chce hrát

Každé malé dítě si chce hrát

V mateřském centru OÁZA máme herničku, která je k dispozici všem, kteří rádi vyrazí se svými ratolestmi za zábavou.

Herna se dá využít zejména k strávení času s malými dětmi. Je vybavená žíněnkou, molitanovými kostkami, houpačkami, cihličkami pro dětičky, kuchyňkou, obloukovým žebříkem a skluzavkou. Na zemi je příjemný koberec a vše je doplněno spoustou hraček.

Kompletní zázemí umožňuje také ohřátí jídla v mikrovlnce, uvaření čaje, nebo kávy (k dispozici také malé občerstvení). Máme také nočníky a přebalovací pult.

Herna je vám k dispozici pravidelně každé úterý, středu a pátek dopoledne od 9,00 do 12,00 a ve čtvrtek dopoledne od 9,30 do 12,00 s programem Miniškolička (pro děti do 4 let a jejich rodiče).
V úterý dopoledne si také můžou dospělí přijít zacvičit od 8:15 pilates a od 9:15 hathajógu (s hlídáním dětí).

Jak to u nás probíhá?

 V herničce vás uvítá milá dobrovolnice, která dohlíží na zdejší chod a ráda vám zodpoví vaše dotazy a pomůže s orientací v tomto prostoru. Pobyt zde je umožněn pouze dětem v doprovodu dospělých, kteří za ně nesou po celou dobu odpovědnost.

Přijít můžete kdykoli v uvedených časech bez nutnosti rezervace. Program v úterý, středu a pátek není nijak řízen, ani organizován a jak budete trávit čas je jen a jen na Vás.

Kde nás najdete?

  • V městském kulturním středisku V Lipkách 610, 252 10 Mníšek pod Brdy,

Vstupné do herny:

  • 30,-/rodina (út, st a pá);
  • 50,-/rodina (čt – program „Miniškolička“).

O případném uzavření herničky z organizačních důvodů vás budeme informovat elektronicky na webových stránkách http://oaza.mnisek.cz/mc/ nebo na facebooku https://www.facebook.com/MC.Oaza .

Tereza Kovandová

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se