Historická premiéra vyšla Vlčákům parádně

Historická premiéra vyšla Vlčákům parádně

Úspěšní atleti z SK Vlčáci

Hřiště ZŠ v Mníšku pod Brdy se 19. dubna proměnilo na krásný sportovní areál, kam zavítaly pražské kluby AC Sparta Praha, Spartak Praha 4, Atletika Jižní město, Atletika Človíček, Sokol Královské Vinohrady, Sportovní Akademie Praha, SK Kontakt Praha a TJ Slovan Praha nebo ty ze Středočeského kraje: Lokomotiva Beroun, Střela Žebrák, Sokol Říčany a Radošovice, LS Kladno a samozřejmě borci s SK Vlčáci.
60 závodníků se seřadilo na první starty ve sprintu které, odstartovaly ve 13:15 a náš klub čekal, kolik urvou Vlčáci cenných kovů… Před začátkem závodu jsme doufali v 10 medailí. Nakonec zůstalo z víceboje 19 „placek“ doma na Mníšku, z čeho máme obrovskou radost.
Tímto bychom chtěli poblahopřát i borcům, co na medaile nedosáhli, jelikož všichni si sáhli na dno svých sil a udělali si osobní rekordy ve všech disciplínách. Začínají se zde rodit atleti, kteří by měli vozit medaile z pravidelných atletických mítinků. Nechtěl bych zde někoho vyzdvihovat, jelikož všichni mají náš obdiv, ale co musím vyzdvihnout, jsou naši hoši ročníků 2008 a 2009, kteří ve skoku dalekém získali 1., 2. a 3. místo. Byli jsme překvapeni i z toho důvodu, že skok daleký trénujeme pouze 2 měsíce a je tam vidět obrovský posun. Nejdříve všichni měli problém přeskočit tři metry, ale v závodě skákali daleko za ně. Všimli jsme si, že ve skoku dalekém se zlepšilo více dětí v různých kategoriích.
Nakonec chceme poděkovat městu Mníšek pod Brdy, ZŠ Komenského 400 Mníšek pod Brdy, SDH Malé Přílepy, SDH Mníšek pod Brdy a našemu realizačnímu týmu SK Vlčáci bez kterých bychom těžko takovou akci uspořádali.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se