Jaké je a bude jaro v zapsaném spolku Oáza?

Jaké je a bude jaro v zapsaném spolku Oáza?

Sázíme květiny kolem Spolkové lípy republiky u MKS a vyrábíme proutěný plůtek.

Mateřské centrum Oáza

I v květnu je otevřená hernička, která je k dispozici všem, kteří rádi vyrazí se svými ratolestmi za zábavou. Otevřeno ÚT, ST a PÁ 9:00-12:00, ČT s programem Miniškolička 9:30-12:00. Miniškoličky se budou konat 16., 23. a 30. 5. 2019 – od 10:00 v sále MKS. Těšit se můžete jak na pohybový a tvořivý program, tak na Montessori dílničky.
V pátek 17. 5. 2019 bude divadelní představení plné humoru překvapení i improvizace – „Sieřino tajemství“. Je to příběh o velké duši holčičky jménem Siera, která cestovala po celém světě a odhalila své velké tajemství.

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili jarní brigády na farní zahradě

V pondělí 27. 5. 2019 v odpoledních hodinách (čas bude upřesněn) chystáme ve spolupráci s READY2HELP seminář poskytování první pomoci (převážně dětem). Seminář bude zakončený osvědčením o absolvování kurzu. Délka cca 90 minut. Cena 200,-/osoba. Počet účastníků je omezen, proto se prosím hlaste na mcoaza.mnisek@seznam.cz.

Klub domácích školáků Lipka

Klub domácích školáků Lipka také nezahálí, děti se kromě „výuky“ snaží i o zvelebení svého okolí, starají se o vlastní záhonek, podnikají výlety a exkurze… Moc děkujeme majitelům farmy v Klínci – manželům Trachtovým, keramičce paní Brožové z Klínce a panu Čermákovi ze statku ve Stříbrné Lhotě za možnost navštívit je, a hlavně za ochotu, se kterou se nám věnovali!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se