Pivovar Kytín se objevil na mapě pro milovníky pěnivého moku

Pivovar Kytín se objevil na mapě pro milovníky pěnivého moku

Kytínský pivovar v obci nepřehlédnete. Foto: PivovarKytin.cz

Malé i velké pivovary ve středních Čechách jsou stále častějším cílem výletů. Pivovar totiž není zajímavým a poučným místem jen pro fanoušky pěnivého moku, proces a technologie výroby piva jako řemeslo oslovuje i rodiny s dětmi.

Středočeská centrála cestovního ruchu proto připravila novou mapu, která zachycuje dvě desítky vybraných pivovarů v kraji, kde si mohou návštěvníci užít exkurzi provozu, zjistit zajímavosti o výrobě různých druhů piv a na závěr třeba i ochutnat speciály jednotlivých značek.

Na mapě najdete i Pivovar Kytín založený v roce 2017, na jehož webových stránkách se uvádí:

Pokud chcete objevit skutečnou podstatu piva, je na čase vyhrnout si rukávy a podívat se do pivovarského zákulisí. Náš sládek vás krok za krokem provede celým procesem vaření kytínského piva. Dozvíte se, co je to rmutování a dokonce zjistíte, jak chutná sladina, než se do ní přidá chmel, aby se pivo mohlo stát pivem. Sládek vám ukáže, jakým způsobem může formovat chuť piva a proč je jeho role v pivovaru tak důležitá. Našeho sládka bychom nevyměnili ani za všechno pivo světa. Kytínský pivovar si zakládá na poctivosti a pokoře v každé části výroby, a právě proto budeme moc rádi, když s vámi můžeme sdílet lásku a péči, kterou našemu pivu věnujeme. Věříme, že tohle všechno pocítíte i na pivu samotném, ale také si myslíme že potom, co nahlédnete do útrob a mnohých tajemství našeho pivovaru, už nikdy nebudete na pivo pohlížet tak jako dřív.

Mapa přináší veškeré údaje – popis pivovarů a co vše lze na místě zažít, včetně stálé pivní nabídky, kterou daný pivovar vaří, přesnou adresu a kontaktní údaje. Vše na jednom místě, aby návštěvníkům co nejvíce zjednodušila plánování výletu a hledání informací o cílové destinaci.

Tištěnou verzi si mohou zájemci vyzvednout v TIC Středočeského kraje v Husově 21, Praha, elektronickou verzi mapy najdete ke stažení ZDE

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se