Aerobik zahájil novou závodní sezónu

Aerobik zahájil novou závodní sezónu

Aerobičky z Mníšku v Budějovicích. Foto: autorka článku

Přesně v 5:45 odjížděl poslední lednovou neděli autobus do Českých Budějovic plný mladých sportovkyň z Mníšku pod Brdy. Na holky čekaly jejich první závody letošního roku.

Před utkáním panovala v kabině mírná nejistota. Holky se sice během přípravy připravovaly svědomitě, ale stále řádící chřipka ochromila i náš klub a k závodům jste tedy nastoupily v oslabení. Naše město reprezentovala čtyři družstva pod vedením trenérek Lindy Sevaldové, Michaly Jungmannové, Nikoly Malkusové a Kláry Jelínkové. Týmy přijelo podpořit mnoho rodičů, kteří nejen skvěle fandí, ale také velmi pomáhají s přípravou a realizací před závody. Atmosféra byla velmi napínavá až do samotného vyhlášení vítězů.

Přestože naše holky předvedly skvělé výkony, při kterých jim fandila celá sportovní hala Jihočeské univerzity, výsledek nebylo možné předvídat. Konkurence byla veliká, některé zúčastněné týmy nás totiž už v minulosti porazily. O to větší nadšení propuklo pak mezi našimi fanoušky, trenéry i závodníky, když holky skvěle skórovaly! Tři závodní týmy si odvezly zlaté medaile z ligy A a jeden získal bronzovou medaili z ligy B.

Tento výsledek nás motivoval a ujistil v tom, že máme dobře nastavený tréninkový plán, ve kterém je zapotřebí pokračovat, abychom i z dalších soutěží vozily cenné kovy. Další závody na holky čekají již v únoru, tak nám držte palce!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se