Zahořany žijí sportem i v roce 2020

Zahořany žijí sportem i v roce 2020

Prvního ročníku se zúčastnilo 124 běžců a běžkyň všech věkových kategorií.
Po nedlouhém zimním spánku a náročné zimní přípravě se Zahořany opět probouzí k jarnímu sportovnímu životu.
V sobotu 18. dubna se bude konat již tradiční jarní turnaj v ping-pongu dvojic v sále restaurace u Pepíčka. Přijďte vyzvat místní i přespolní borce. Úroveň turnaje se rok od roku výrazně zvyšuje.
Další sobotu 25. dubna se pak bude konat již také tradiční klání v šipkách v místním proslaveném hostinci u Pepíčka. Určitě přijďte i na tuto zajímavou akci.
V sobotu 23. května je pak na programu 2. ročník běžeckých závodů Zahořanská 10, neboli „běh kolem Pleše“, která bude i v tomto roce součástí seriálu Brdman Adventure. Můžete se opět těšit na rodinnou atmosféru a hodnotné ceny od sponzorů a partnerů akce.  V letošním roce spolupořádáme závody s neziskovou organizací Raná Péče, z.s., která pomáhá rodinám s postiženými dětmi. Můžete běžet pro dobrou věc a nebo za někoho, kdo toho vzhledem ke svému handicapu nebude nikdy schopen.
Turnaj ve stolním tenisu se koná v restauraci U Pepíčka.
V sobotu 25. července pak proběhne na hřišti u rybníka v Zahořanech, nazývaném někdy také Božkov Arena již 10. ročník fotbalového turnaje Rum Zahořany CUP 2020. Můžete se těšit na výbornou atmosféru a bohatý doprovodný program.
Veškeré akce naleznete na našem webu ZAHOŘANY
Sportu Zdar!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se