Mníšek uzavírá mateřské školy od 16.3.

Mníšek uzavírá mateřské školy od 16.3.

Mateřská škola se nachází na adrese: 9. května 575.

Krizový štáb města Mníšek pod Brdy (dále jen KŠ) na svém jednání dne 13.3. 2020 přijal následující preventivní opatření v souvislosti s koronavirem SARS-CoV-2.

  • Na základě doporučení MŠMT (Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR) se město Mníšek pod Brdy jako zřizovatel rozhodlo uzavřít obě mníšecké mateřské školy (MŠ Nová 499 a MŠ 9. května) s účinností od 16.3. 2020 až do odvolání.
  • Pokud se z důvodu uzavření mateřských škol dostanou někteří z rodičů do vážné finanční nouze, nechť se obrátí na Komisi pro sociální oblast a rodinnou politiku, které bude pro tyto případy navýšen její rozpočet.
    V tomto případě můžete využít kontakty:
    Bc. Lukáš Říha: lukas.riha@mnisek.cz nebo 318 541 910
    Mgr. Šárka Slavíková Klímová: sarka.slavikova.klimova@mnisek.cz
  • Město Mníšek pod Brdy připraví v nejbližší době systém koordinace dobrovolné pomoci pro potřebné občany (především pro seniory) žijící na území Mníšku pod Brdy. Koordinátorem této dobrovolné pomoci bude Městská policie Mníšek pod Brdy.

Příští jednání KŠ se uskuteční operativně v případě aktuální potřeby, nejpozději však ve středu 18.3. od 17:00 v budově MěÚ.

—————————————————————————————————-
termín konání: 13.3. 2020 (10:30-11:00)
místo konání: MěÚ Mníšek pod Brdy
přítomni: Mgr. Magdaléna Davis PhD., Ing. Dana Dalešická, Mgr. et Bc. Anna Stachová, Mgr. Jaroslav Vyskočil, Libor Kálmán
omluveni: Bc. Petr Smorádek, JUDr. Miroslav Vilimovský, Věra Gvozdková, Pavel Ježdík

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se