Výsledky jednání Krizového štábu města Mníšek pod Brdy – 16.3.

Výsledky jednání Krizového štábu města Mníšek pod Brdy – 16.3.

Městský úřad najdete v Mníšku na adrese Dobříšská 56.

Krizový štáb města Mníšek pod Brdy (dále jen KŠ) na svém jednání dne 16.3. 2020 přijal následující preventivní opatření v souvislosti s koronavirem SARS-CoV-2.

  • KŠ důrazně doporučuje občanům, aby do uzavřených veřejných prostor (např. do obchodů, na poštu, na úřady, ve veřejné dopravě apod.) chodili se zahaleným obličejem pomocí roušky, šály nebo šátku.
  • KŠ zřizuje koordinační skupinu pro dobrovolnou pomoc občanům (nákupy potravin a léků) s trvalým bydlištěm na území Mníšku pod Brdy. V případě zájmu o využití této dobrovolné pomoci volejte na telefonní číslo: 722 522 177.
  • KŠ vyzývá občany, kteří jsou očkování proti hepatitidě typu B a byli by ochotni poskytnout dobrovolnou pomoc v Domově pro seniory Pod Skalkou, aby se přihlásili na telefonním čísle: 722 522 177.
  • KŠ opětovně vyzve Krajský úřad Středočeského kraje i Městský úřad Černošice, aby městu Mníšek pod Brdy poskytly ochranné pomůcky a pověřuje starostku jednáním s dodavateli ochranných pomůcek.

Příští jednání KŠ se uskuteční operativně v případě aktuální potřeby.

—————————————————————————————————–
termín konání: 16.3. 2020 (15:00-15:50)
místo konání: MěÚ Mníšek pod Brdy
přítomni: Mgr. Magdaléna Davis PhD., Ing. Dana Dalešická, JUDr. Miroslav Vilimovský, Mgr. et Bc. Anna Stachová, Mgr. Jaroslav Vyskočil, Libor Kálmán, Josef Dvořák, Petr Vlasák, Pavel Ježdík,
Bc. Stanislav Šampalík, Bc. Petr Smorádek, Lenka Jeřábková, Věra Gvozdková

 

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se