Školní jídelna začíná vařit pro veřejnost – od 20.4.

Školní jídelna začíná vařit pro veřejnost – od 20.4.

Obědy jsou vydávány každý všední den mezi 11:15 a 12:15 z okna školní jídelny. Vchod do areálu je z ulice Komenského.

V úterý 14.4. 2020 zahájila provoz kuchyně školní jídelny. Důvodem je nutnost začít vařit obědy pro mníšecký domov pro seniory, který přešel do preventivní karantény. Tento postup jsme konzultovali jak s panem ředitelem Domova pro seniory, tak s krizovým štábem města, resp. s paní starostkou.

V tuto chvíli jsme připraveni zahájit vaření obědů i pro veřejnost s výdejem „přes okno“, a to od pondělí 20.4. Zároveň jednáme se společností „Sousedská pomoc“, která nabídla spolupráci při koordinaci rozvozu obědů seniorům nejen z Mníšku, ale i okolí. O případném navázání spolupráce bychom vás ihned informovali.

Obědy pro veřejnost chceme připravovat od 20.4. Podmínky jsou obdobné, jako při běžném provozu. Strávníci se budou muset k odběru obědů přihlašovat předem. Přihlašování bude probíhat přes email: jidelna@zsmnisek.cz, smskou či telefonicky na čísle:
608 490 091 nebo osobně při odběru obědů, a to vždy nejpozději 24 hodin předem.

Obědy budeme vydávat každý všední den mezi 11:15 a 12:15 z označeného okna školní jídelny.
Do budovy nebude potřeba vstupovat. Vzhledem k hygienickým nařízením nelze obědy vydávat do donesených nádob. Jídlo budeme balit do boxů a fólie.
Vzhledem k tomu, že žáci nechodí do školy, mohou (budou-li rodiče chtít) odebírat obědy za stejných podmínek, jako všichni ostatní strávníci. V tomto období budeme připravovat jídlo nejen pro kmenové strávníky, ale prakticky pro jakékoliv zájemce.

Celková cena oběda je 80 Kč (zahrnuje i náklady na balení). Platba pouze v hotovosti.
Oběd se skládá z: polévka + hlavní jídlo = 66 Kč, náklady na balení (2x krabička + fólie) = 14 Kč.

 

Kontaktní údaje:
Telefon: 608 490 091 (od 6:00 do 16:00), nebo sms (kdykoliv)
email: jidelna@zsmnisek.cz

Vchod do areálu bude otevřený z ulice Komenského.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se