Neuzamčené jízdní kolo přilákalo zloděje

Neuzamčené jízdní kolo přilákalo zloděje

Policisté obvodního oddělení Mníšek pod Brdy nyní pátrají po neznámém pachateli a odcizeném jízdním kole.

Dosud neznámý pachatel dne 21. června 2020 vnikl bez poškození do bytového domu v ulici Ke Škole v obci Mníšek pod Brdy, a to v době od 12:00 do 16:40. Následně poté z druhého patra ze společných prostor chodby odcizil volně položené neuzamčené jízdní kolo značky CTM model Rambler, černo-oranžové barvy. Pachatel tímto svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 15 000 Kč.

Policisté tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli a odcizeném jízdním kole pátrají.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události, kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se v prostorách domu nebo přímo u jízdního kola v ulici Ke Škole. Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který jízdní kolo odcizil sdělte na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
1 Komentář
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
kristyna
kristyna
2 let před

To se není čemu divit. Krade se všechno. Člověk nemůže nechat nic bez dozoru, nebo nezamčené. Já mám poměrně drahé kolo, takže jsem si hned koupila zámek na kolo z https://www.cycology.cz/cyklo-prislusenstvi-c679/ . Jezdím na kole do práce a nemáme tu zamčené parkoviště, tak nechci riskovat, že mi na kole někdo odjede.

Přihlásit se