VÁCLAV NOID BÁRTA přiveze do Mníšku dynamickou koncertní show

VÁCLAV NOID BÁRTA přiveze do Mníšku dynamickou koncertní show

Václav Noid Bárta je nejenom zpěvák, ale i skladatel a herec. Foto: Lenka Hatašová

Hvězdou letošní pouti je VÁCLAV NOID BÁRTA, charismatický zpěvák s nezaměnitelným hlasem. Od 16:30 ho můžete vidět a slyšet na mníšeckém náměstí F. X. Svobody, kde ho doprovodí kapela BEK BEK.

Můžete se těšit na dynamickou koncertní show, která osciluje s rockem a potvrzuje jeho nezaměnitelnou pozici v současné domácí pop music. Nabídne nejen skladby z CD „Jedinej krok“, které je z drtivé většiny autorským počinem, ale i skladby z předchozího CD „Václav NOID Bárta“.

Václav Noid Bárta působí nejen jako zpěvák, ale také jako skladatel a herec.
Na poli populární a rockové hudby spolupracoval jako skladatel, aranžér a zpěvák například s Lucií Bílou, Bárou Basikovou, Helenou Vondráčkovou, Kamilem Střihavkou, Lucií Vondráčkovou a dalšími.
Je předním sólistou Hudebního divadla Karlín, kde ho můžete aktuálně vidět v roli Ježíše, ale i Jidáše Iškariotského a Piláta Pontského v „Jesus Christ Superstar“, Curtise v muzikálu „Sestra v akci“  Garcíu v „Carmen“.
Je autorem hudby k muzikálu „Němcová“ a k filmům „Kajínek“ a „Pepa“. Složil a nazpíval ústřední píseň seriálu „Obchoďák“.
Zahrál si ve filmu „Kajínek“ a v seriálech „Expozitura“, „Obchoďák“, „Svatby v Benátkách“ a „Krejzovi“.

Píseň „Mramorovej anděl“, kterou uslyšíte na Skalecké pouti, najdete na YOUTUBE.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se