Prohlášení společnosti CAG s.r.o. o pozitivním případu COVID-19

Prohlášení společnosti CAG s.r.o. o pozitivním případu COVID-19

Ilustrační obrázek, zdroj: Pixabay.com

Z důvodu informování občanů našeho regionu sdělujeme následující prohlášení vedení společnosti CAG s.r.o.:

Ve středu 22.7. 2020 vedení společnosti obdrželo informaci od jednoho pracovníka, že byl po testu na COVID-19 diagnostikován jako pozitivní. Jedná se o výrobního dělníka z odděleného provozu výroby skříní, kde pracoval pouze v malém kolektivu pěti pracovníků. Žádný z těchto pracovníků nemá trvalé bydliště ani v Mníšku pod Brdy, ani v Kytíně, zároveň nikdo z těchto pracovníků nejezdil do práce MHD. Během středečního večera byla celá směna odvolána. Dne 23.7. CAG s.r.o. vyhlásilo dobrovolně odstávku hlavních provozů výroby na následujících 18 kalendářních dnů.
Vedení společnosti je v pravidelném kontaktu s Krajskou hygienickou stanicí Praha-západ, která také pracuje se seznamem pracovníků, kteří byli v úzkém kontaktu s nakaženým. Tito pracovníci jsou v karanténě a dne 24.7. podstoupí testy na COVID-19. V pondělí 27.7. někteří pracovníci společnosti podstoupí také dobrovolné testování.
Veškeré jednání společnosti je v přesném souladu s pokyny Krajské hygienické stanice Praha-západ.

Za vedení společnosti
Ing. Michal Pomahač, jednatel

Vzhledem k nahlášenému případu nákazy COVID-19 upozorňujeme občany na trvající nutnost dodržování hygienických opatření.
Děkujeme, Město Mníšek pod Brdy

Aktualizace:
Prohlášení společnosti CAG ze dne 28.7.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se