Atleti ze Sportuj pod Brdy hledají trenéra a asistenta

Atleti ze Sportuj pod Brdy hledají trenéra a asistenta

Atletický klub Sportuj pod Brdy hledá posily do svého týmu na pozici TRENÉR/TRENÉRKA atletiky pro děti a jejich ASISTENTA/ASISTENTKU.

Hledáme sportovně založené parťáky nebo parťačky, kteří s námi budou společně vytvářet příjemné prostředí pro sportovní vývoj dětí. Práce je vhodná pro bývalé, aktivní nebo rekreační sportovce, kteří chtějí předávat dětem pozitivní vztah ke sportu. Naším hlavním cílem je, aby děti sport bavil, vraceli se z tréninku s pozitivním zážitkem a těšili se na další trénink. Děti učíme v nejmladších kategoriích, mimo klasický pohybový rozvoj, běhat, skákat a házet formou sportovních her a soutěží. Ve starších kategoriích rozvíjíme jejich pohybové dovednosti a seznamujeme je se širokým spektrem atletických disciplín. Jako klub se účastníme atletických soutěží jednotlivců i družstev. V tréninku postupujeme dle metodických plánů českého atletického svazu a naším profesionálním přístupem k dětem se snažíme, aby si každé dítě sport zamilovalo.

  • práce na DPP či brigádně
  • mzda 350 Kč/hodina
  • pracovní doba je v odpoledních hodinách cca od 16:00 do 18:00

Máš-li chuť pomoci nám rozvíjet další sportovní talenty, tak nám zavolej na 605 912 925 nebo napiš na jirka@sportujpodbrdy.cz.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se