Adventní setkání se seniory

Adventní setkání se seniory

„V tom vánočním čase bychom se měli zastavit a rozhlédnout se po svém okolí, zda někde nežije babička nebo dědeček, kteří nikoho nemají a měli bychom jim alespoň popřát krásné Vánoce a dát jim najevo, že nejsou v tento čas sami…,“ zaznělo asi jako hlavní motto v pondělí 12. 12. v mníšeckém Domově pro seniory Pod Skalkou na setkání klientů domova s dětmi z MŠ 9. května.

Dětem se vystoupení povedlo.

Ředitel Domova Jan Daniel, pak přidal i přání, aby si co nejdříve mohli pořídit bezbariérové auto. Starosta Mníšku Petr Digrin všechny potěšil příslibem, že můžou počítat i s příspěvkem města. Ředitelka školky Marie Šretrová přiznala, že je ráda za takováto setkání, protože posilují duchovní rozměr Vánoc, který se v moderní době stále častěji vytrácí.

Malý dárek při této příležitosti dostala i Petra Lovecká, ekonomka, účetní a zakladatelka ergoterapie v Domečku, která byla nedávno oceněna ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou, za její skvělou práci a lidský přístup v sociální péči.

Děti přinesly dárečky.

Setkání zpestřily svým vystoupením děti ze školky MŠ 9. května a na závěr došlo k už tradičnímu nadělování, kdy pan starosta rozdal všem klientům domova balíčky s cukrovím.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se