„Bejvávalo“…aneb Jak šel městem čas

„Bejvávalo“…aneb Jak šel městem čas

V den konání Knoflíkového trhu 16.prosince odstartoval streetartový projekt “Bejvávalo…”. Jeho autor, David Bílek, by v něm s vaší pomocí rád ukázal místa v Mníšku pod Brdy, která doznala změn v průběhu času. Na Knoflíkový trh vystavil na konkrétní domy jejich historickou fotografii a ještě v příštích týdnech máte možnost vidět minulý i současný stav zároveň.

Možná jste si všimli velkoformátových fotografií umístěných v různých částech města na budově České pojišťovny na náměstí nebo na vedlejší restauraci U Benáků. Další jsou například na zeleném krámku v Pražské ulici, fotka je i na našem domě v Čisovické ulici, zezadu na škole a u zámku.

Myšlenka spočívá v tom, že přefotíme historické fotografie a pohledy na banner, který vyvěsíme u místa, odkud byla fotografie pořízena. Projekt není časově omezený, budeme tedy přidávat bannery v průběhu roku tak, jak získáme nové fotografie a lidi ochotné pomoci finančně. Záběry nemusí nutně být výrazně staré, spíše jde o ukázání změn v našem městě.

V případě, že byste se rádi na projektu podíleli, ať už finančně či máte zajímavou starou fotografii místa v Mníšku pod Brdy, ozvěte se mi prosím na mail:
david.bilek@gymkc.cz či na telefon 777 002 472

David Bílek

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se