Mníšek má nový sportovní talent

Mníšek má nový sportovní talent

Talentovaná Natálka Malkusová stojí uprostřed.

Závody Mistry s Mistry ve sportovním aerobiku ukázaly, že mníšecký oddíl Bios Fit má ve svých řadách další talentovanou holčinu. Jmenuje se Natálka Malkusová a v hale Věry Čáslavské v Černošicích vybojovala v kategorii ženy A od 7 do 9 let v konkurenci 21 závodnic bronzovou medaili.

„Nutno podotknout, že to byl pro ni úplně první závod ve sportovním aerobiku a už teď se těší na další závody do Říčan nebo do Ostravy,“ říká Linda Sevaldová za klub Bios Fit.

Závod Mistry s Mistry, který založili bývalí reprezentanti na podporu začínajících sportovců, letos mníšecký klub spolupořádal.  Šlo o 3. kolo celorepublikové soutěže, na kterou se do Černošic sjelo 75 klubů. Celo víkendových klání se účastnilo přes 1300 závodníků
a soutěžili podle věkových kategoriích v pohybových sestavách, šou i sportovních týmech.

„Náš klub v minulosti pořádal několik sportovních akcí pro děti i dospělé, ale tato událost byla největší a přinesla obrovskou zkušenost celému našemu organizačnímu týmu. Děkujeme za obrovskou pomoc rodičům a přátelům našeho spolku, kteří se podíleli na přípravě závodu,“ dodává Linda.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se