Upozornění na uzavření mostku v ulici Řevnická

Upozornění na uzavření mostku v ulici Řevnická

Vážení spoluobčané,

v průběhu minulého týdne naše město zjistilo lokální poškození na krajském mostu mezi sběrným dvorem a Billou v ulici Řevnická. Neprodleně jsme na mostu omezili provoz, poškození označili a vše nahlásili majiteli mostu, Středočeskému kraji, aby vzniklou situaci řešil.

V průběhu tohoto týdne Krajský úřad provedl předběžný statický průzkum a rozhodl, že z havarijních důvodů most uzavře pro veškerou nákladní i osobní dopravu a to až do doby , kdy most staticky zajistí. Tímto krokem ale našemu městu vzniknou nemalé obtíže v oblasti osobní a autobusové dopravy.

Od dnešního dne nebude možné most u Billy využívat a veškerá doprava na staré sídliště a Stříbrnou Lhotu, včetně autobusové, bude až do odvolání vedena přes ulice Pražská, Dobříšská, Skalecká a Lhotecká. Současně se dočasně ruší zastávka u Hřiště (ulice Lhotecká).

Velice se omlouváme za vzniklé komplikace, které jsme nezavinili. Pokusíme se situaci řešit tak, aby Krajský úřad uvedl most do opětovného provozu co nejdříve. O organizaci dopravy v průběhu poutě vás budeme informovat zítra.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se