Mníšeckým Vlčákům patřila Vysočina

Mníšeckým Vlčákům patřila Vysočina

Natálka Vlčková (uprostřed vlevo) si na Vysočině doběhla pro zlato, Natálka Pixová (stojící vedle ní) pro medaili stříbrnou.

Minulý víkend se sportovnímu klubu SK Vlčáci zadařilo. V běžeckém seriálu Běhej lesy – Vysočina si jeho členky z kategorie mladší žákyně doběhly pro medaile, včetně té zlaté. Dařilo se i bikerovi klubu v závodě Kola pro život na Karlštejnsku.

Jirka Vlček byl v závodě seriálu Kolo pro život 16.

Jiří Vlček startoval v závodě Kolo pro život Praha-Karlštejn Tour až z 380 místa, protože šlo o jeho vůbec první závod a neměl tedy vyježděné žádné body, které by ho na startu posunuly do předních řad. Přesto nakonec dojel na krásném 16. místě. „Věděl jsem, že Jirka neprodá svou kůži lacino, všichni jsme byli zvědaví kolikátý dojede a opravdu nezklamal. V příštím závodě už může bojovat o bednu,“ chválí ho oddílový trenér Petr Vlček.

V horku tropického poledního slunce startovaly na Vysočině v rámci běžeckého seriálu Běhej lesy Natálka Pixová a Natálka Vlčková, obě patří do kategorie mladších žákyň. Podle trenéra je úspěch jejich bikerského kolegy namotivoval. Jako první se na trať dlouhou 500 metrů vydala Natálie Pixová, která toho dne měla 8. narozeniny. Doběhla si pro stříbro. Pak se do trati dlouhé celý kilometr obula Natálka Vlčková a doběhla si pro zlato.

„Měl jsem obavu, že to děvčatům v tropickém počasí nepoběží, ale opak byl pravdou. Jako trenéra mě potěšily nejen jejich cenné medaile, ale i to že se o našem klubu mluvilo i mezi ostatními závodníky,“ říká Petr Vlček.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se