První školní den rozjasnil Mickey Mouse

První školní den rozjasnil Mickey Mouse

Mickey Mouse před základní školou? Dnes se to opravdu stalo. Byl totiž první školní den a ten je důležitý pro všechny děti.

Některé děti šly poprvé do školy, někoho mrzí, že už končí prázdniny a některé nejmenší děti se podívají do školky. Proto se mateřská pohybová školka Neposedný tygřík rozhodla, že tento den si musí všichni užit.

U tygříků je právě pohádková postava Mickey Mouse velmi oblíbená, takže když ráno přišly děti do školky, čekalo na ně velké překvapení. Po pár minutách se nechali všichni strhnout tancem a rozpoutalo se pořádné dovádění. Nechyběly balónky a tygříci měli úsměv od ucha k uchu.

Mickey si udělal procházku i k místní základní škole, aby starší děti pozval na odpolední kroužky, které budou probíhat právě v Neposedném  tygříkovi. Děti ocenily možnost si
s myšákem plácnout, obejmout ho a udělat fotku. Maminky byly nadšené, bylo to krásné zpestření deštivého dne a každý si přišel na své.

Lucie Ruterlová, ředitelka mateřské pohybové školičky Neposedný tygřík

www.neposednytygrik.cz

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
5 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
petr jansky
petr jansky
5 let před

JAK TO DOPADLO
STAN Digrin 4 – dle očekávání
MpR Páterová 1 – neúspěch
SN Kotoučová 1 – dle očekávání
Nez Šretrová 1 – dle očekávání
ODS Sáblík 1 – úspěch

Společně Davis 5 – obrovský úspěch a naděje pro Mníšek
Otevření Vilimovský – 1 neúspěch
Patrioti Jeřábková – 0 zklamání
TOP Slavíková 1 – dle očekávání

Ten 1 hlas u Vilimovského nebo pí Jeřábkové bude zoufale chybět

Pavel Jerabek
Pavel Jerabek
5 let před

Malá drobnost.

Pan Kožíšek je synem jiného Kožíška, než co známe ze zastupitelstva.

Jeřábek nevypadl. Skončil jako zastupitel, aby dál mohl pokračovat jako občan. Domnívá se, že město mají řídit mladí a netoužil na zasedání sedět s „bažantem“ pod židlí. A hlavně, blíží se konec jeho produktivního života a rád by ještě stihl nějaké projekty, které na čtyři roky odložil, včetně několika dlouhodobých smluv uzavřených s veřejnou správou v oblasti péče o cenná území v ČR.

A ve Stříbrné Lhotě vodovod je – to nějak jedné straně uniklo. Jen ne všichni jsou na vodovod napojeni.

petr jansky
petr jansky
5 let před

v koaličním Zpravodaji jsem si přečetl Anketu lídrů – odpověď na 2 otázky.. k tomu si smělím ložit svůj pohled na věc.. naprosto nezasvěcený, neb jsem s žádným z nich nemluvil.. vycházím jen z tzv. veřejně dostupných zdrojů.. lídry jsem srovnal podle odhadu koalice x opozice a navíc jsem zavěštil počet mandátů:

KOALICE DIGRIN

8 STAN
Petr Digrin
3 volební období ve funkci starosty jsou dostatečná kvalifikace na to, aby věděl, co udělat, aby ho lidi zvolili počtvrté. Kdo patří do famiglie, má všechny výhody, kdo do famiglie nepatří, má všechny nevýhody. Pan starosta dokáže tvořivě pracovat se zákonem o obcích a má k dispozici obrovské finanční prostředky. To mu dává téměř neomezenou moc. Navíc je vrchním velitelem městská policie. Tým advokátů je samozřejmostí. Neporazitelná kombinace.
OPM (odhad počtu mandátů): 3-4

1 Město pro rodinu
Daniela Páterová
Z realitní makléřky se rychle vypracovala na velitelku mužstva. Její specialitou jsou dotace. Letos byla štědřejší než jindy, ale nenašel jsem ve Zpravodaji, kolik komu poskytla. Mezi členy rady by rozdělila základní kompetence. Rozděl a panuj. Jen větší komunální praxe ochrání p. Digrina před povely této bojovnice. Má za sebou šedou eminenci p. Nádvorníka a školu. Rodiče žáků mohou být významná volební síla.
OPM: 2-3

3 Sdružení nestraníků
Josef Dvořák
Pan Dvořák je sympatický člověk a dobrý hasič. Zajisté ani na vteřinu neuvažoval, že by dělal starostu. Ale dostal nabídku, „která se neodmítá“ – dělat bílého koně pro paní Kotoučovou. Už v tomto volebním období manželé Kotoučovi takto dobyli město (i když každý za jiné uskupení).
OPM: 1

2 Nezávíslí
Marie Šretrová
Zkušená komunální politička, která zavedením vodovodu zachrání část Rymaně, Stříbrné Lhoty a Mníšku před suchem. Zná všechny mníšecké problémy a poctivě je sepsala do 13ti řádek. Na první zastupitelstvo po volbách má připravenou řeč, že pan Digrin je nejlepší z nás, a proto ať je starostou počtvrté.
OPM: 1

7 ANO
Jitka Vočková
Naprostá komunální začátečnice, která by se 4 roky seznamovala s funkcí a zákony.
OPM: 0-1

10 ODS
Sáblík
Takové mužské vydání paní Vočkové. Neví, která bije.
OPM: 0..
..

OPOZICE

4 Společně
Magdalena Davis
Byla to moje naděje v minulých volbách. Bohužel neprošla cutem, jak říkají golfisté. Možná, že za ty 4 roky je mezi lidmi známější a populárnější. Určitě ví, do čeho jde. A podle kandidátky vidím, že zapracovala i na týmu, se kterým by to zvládla. Jediná vážnější konkurence pro Digrina.
OPM: 2-3

5 Otevřená radnice
Vilimovský
Za léta opoziční práce by si zasloužil výraznější podporu občanů. Bohužel v jeho týmu vidím pány Jirovského a Grygara. Děkuji, nechci.
OPM: 2

6 Mníšečtí patrioti
Lenka Jeřábková
Odbornice na finance. Jak známo o peníze jde vždy až na prvním místě. Kdyby Digrin nebyl Digrin, už by dávno byla předsedkyní finančního výboru. Pilně pracovala 4 roky v občanské opozici. Z té sestavila zbrusu novou mníšeckou kandidátku. Zatím to na velké vítězství nevidím, ale před paní Jeřábkovou smekám.
OPM: 1

9 TOP09
Šárka Slavíková
Paní, která má jak vzdělání, tak praxi na nejvyšší městskou funkci. Věřím, že by měla i odvahu postavit se mníšecké mafii. Bohužel nemá ochranku, ani tým profíků.
OPM: 1

petr jansky
petr jansky
5 let před

byl jsem upozorněn na následující chyby, za které se čtenářům omlouvám:

1.ANO – nekandiduje přeběhlík David Řehoř, nýbrž Michal Řehoř – shoda jmen.
4.Nezávislí – dcera pí Šretrové není vedoucí SÚ ale OSMI.

petr jansky
petr jansky
5 let před

milý neposedný tygříku
určitě víš že se blíží komunální volby.. v Mníšku je to vždy velká legrace protože už dopředu víme kdo vyhraje.. oproti volbám v roce 2014 kdy bylo 9 kandidátek, letos jsme se pochlapili a máme jich 10:

1.ANO s přeběhlíkem Řehořem na 4. místě .. koalice Digrin

2.Mníšečtí patrioti paní Jeřábkové.. nepochybně nejlépe informovaná občanka stran městského rozpočtu.. opozice Digrin

3.Město pro rodinu místost. Páterové (Bůj jí odpusť všechny hříchy v tomto volebním období) a za ní schovaný Nádvorník, který bez vědomí občanů prosadil Pavilon .. koalice Digrin

4.Nezávíslí p. Šretrové .. koalice Digrin + střet zájmů dcera vedoucí SÚ

5.ODS Sáblík..dle předvolebního letáku takové plácnutí do vody .. netuším s kým se dá do party

6.Otevřená radnice s uzavřeným ministerským radou Vilimovským .. opozice Digrin

7.Nestraníci Dvořák a za ním schovaná pí Kotoučová.. zeptejte se jak dopadla evaluace školy.. koalice Digrin

8.Společně Davis s překvapením p.Jirotou a synem p. Kožíška.. vskutku rozmanitá sestava ze které vypadl p. Jeřábek (občas udělal i dobrou věc).. opozice Digrin

9.STAN Digrin.. 3x starostou a našlápnuto počtvrté.. v pozadí s partou kamarádů Izák, Krákora, Kožíšek, Zápal, Vyskočil..

10.Top09 pí Slavíkové.. zasloužila se o bezplatné parkování před Albertem.. bohužel příliš slušná na tu mníšeckou mafii.. opozice Digrin

Nekandiduje p. Keyř (2014 Sdružení pro město).

Přihlásit se