Fotbalisti se dočkali hřiště s umělým trávníkem

Fotbalisti se dočkali hřiště s umělým trávníkem

Mníšecký fotbalový klub má novou plochu, kterou lze navíc využívat celoročně.  Na hřišti s umělým trávníkem bude se bude nejen trénovat, ale i odehrávat mistrovská utkání mladších družstev.

Poslední srpnový den přinesl velkou událost nejen pro mníšecké fotbalisty: starosta Petr Digrin provedl slavnostní výkop a tím slavnostně zahájil provoz na novém hřišti s umělým trávníkem. Hřiště má rozměry 50 x 40 metrů, umělé osvětlení, oplocení a zastřešené střídačky a FK Mníšek a volnočasové aktivity dětí v něm získaly důstojné prostředí pro tréninky i zápasy.

„Věříme, že se mladší přípravka díky novému, kvalitnímu tréninkovému zázemí vypracuje jako mužstvo dorostu FK Mníšek a v budoucnu naváže na jeho kvalitu a postoupí do krajské I. A třídy, kde spolu s naším fotbalovým dorostem bojuje rovněž sousední Dobříš,“ uvádí Josef Petráň, předseda klubu.

Podle jeho slov nové hřiště s umělým trávníkem klubu umožní ušetřit finance, protože odpadne nutnost platit pronájem na tréninky v zimě jak ve školní tělocvičně, tak na plochách sousedních obcí, jak tomu bylo až doposud. Navíc umožní konání jarních
a podzimních fotbalových turnajů. „Fotbalový klub děkuje vedení města za dlouhodobou podporu i za realizaci tohoto nového hřiště,“ dodává Josef Petráň.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se