Nový spoj ocení žáci i jejich rodiče

Nový spoj ocení žáci i jejich rodiče

Od včerejška (10.12.) jezdí z Mníšku pod Brdy na Stříbrnou Lhotu autobus 321 ve 14 hodin. Využijí ho zejména žáci, kteří v tuto dobu museli až dosud dlouho čekat na autobus při cestě ze školy.

Posílení linky č.321 se u dopravce Martina Uhera podařilo vyjednat bývalé místostarostce Daniele Páterové, kterou na hodinové čekání dětí na spoj upozornili někteří rodiče. Dosud totiž ti žáci, kteří končí v mníšecké škole vyučování ve 13:40, nebo přijíždějí ze škol v Dobříši, museli na odvoz na Stříbrnou Lhotu počkat až do 14:45.

„Iniciovala to maminka jednoho z dětí ze Stříbrné Lhoty, kteří jezdí do školy na Dobříš, kde končí výuka kvůli provozu jídelny ve 12:45 a žáci nejprve čekají na autobus do Mníšku a pak ještě na spoj na Stříbrnou Lhotu. Posílení o novou linku se podařilo vyjednat i díky tomu, že autobus v tuto dobu ve městě čekal, aby mohl pokračovat do Prahy,“ vysvětluje bývalá místostarostka Páterová.

Posílená linka 321 odjíždí ve 14 hodin standardně ze stanice před Velkou hospodou na náměstí F. X. Svobody a jezdí přes staré sídliště a Kvíkalku do Stříbrné Lhoty.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se