Travič psů opět udeřil

Travič psů opět udeřil

ilustrační foto

Někteří obyvatelé ulic Lhotecká a K Remízku čelili pokusům o otravu psů na svých zahradách. Ten poslední z minulého týdne bohužel skončil smrtí jednoho ze čtyřnožců.

„Patříme k těm, kteří přišli o svého psa, který byl vesměs jen a pouze na zahradě a mimo nechodil. Takže travič obchází okolní pozemky a hází jed na krysy přímo za ploty. Chtěla jsem jen, aby o tom věděli všichni a dali si na svoje čtyřnohé mazlíčky větší pozor,“ řekla k tomu Gabriela Vitásková ze Lhotecké ulice, jejíž pes sežral jed na krysy vhozený na zahradu minulý týden.

Na případ upozornil Vojtěch Ušela ze Lhotecké ulice i městské zastupitele. On sám se s pokusem o otrávení jeho psa se setkal už v létě, v říjnu a prosinci loňského roku. Letos v lednu poprvé našel na zahradě vhozený růžový váleček s jedem na krysy, který jeho pes zčásti sežral, díky včasné pomoci veterináře naštěstí přežil.

Půl roku byl podle pana Ušely klid a v červnu letošního roku našli na zahradě jed znovu. „Podali jsme na policii trestní oznámení na neznámého pachatele.  Mezitím jsme si sami na pozemek instalovali kamery. Pak byl klid až do minulého týdne, kdy travič udeřil znovu, tentokrát u sousedů. Jejich pes to nepřežil.“

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
1 Komentář
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Renata
Renata
5 let před

asi před dvěma měsíci tu někdo otrávil a postřílel bezprizorní kočky. Policie to bez delšího řešení uzavřela.

Přihlásit se