Rosický, Siegl a Kohák se v Lipencích utkají ve střelbě pokutových kopů

Rosický, Siegl a Kohák se v Lipencích utkají ve střelbě pokutových kopů

Fotbalistům TJ Sokol Lipence, kteří letos slaví 100 let od založení klubu, přijdou k jejich velkému výročí popřát slavné osobnosti. Na oslavě, která se koná v sobotu 15. června od 13:30 na hřišti v Lipencích, si zahrají hvězdy ze Sigi Teamu proti lipeneckému áčku a po nich Team Celebrit proti družstvu žen Sparty, které získalo mistrovský titul. Kopačky tak nazují nejlepší střelec ligy Horst Siegl, bývalý reprezentant a trenér Ivan Hašek st., všeuměl Jakub Kohák, exreprezentační brankář Jaromír Blažek, rekordman v počtu ligových titulů se Spartou Jiří Novotný, bratři Ličkové, hokejista Jaroslav Bednář, Petr Nedvěd a další.
Ve vložené exhibici při střelbě penalt se představí i bývalý reprezentační kapitán a hráč Arsenalu, Dortmundu a Sparty Tomáš Rosický, Horst Siegl, kapitánka Sparty Adéla Odehnalová a samozřejmě Jakub Kohák. Na vítěze soutěže si bude možné vsadit a vyhrát večeři v restauraci Yoshihashi Sushi, kterou provozuje Ivan Hašek mladší.
Na zábavném odpoledni pro celou rodinu se předvedou i žáci místní školy, cvičenky aerobiku i zasloužilé „holky Sokolky“, zmenšené modely letadel budou nad hlavami diváků ovládat lipenečtí modeláři. Pro nejmenší bude zdarma k dispozici skákací hrad, obří nafukovací skluzavka a fotbalové rodeo.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se