Mníšečtí karatisté hodnotí sezónu

Mníšečtí karatisté hodnotí sezónu

Mníšečtí karatisté přijímají do klubu i nejmenší děti. Foto: autorka článku

Posledním červnem pro mníšecké karatisty z klubu SK Kamiwaza Karate skončí letošní sezóna. Tak úplný klid je ovšem o letních prázdninách nečeká, neboť klub pro děti organizuje zajímavé akce jako jsou např. soustředění v Krkonoších, příměstské tábory a v neposlední řadě speciální campy a tréninky pro členy závodních skupin. Někteří závodníci dokonce odjíždějí na turnaj do Brazílie. Tedy ani přes léto není v klubu nuda.

„Letošní sezóna byla po všech stránkách mimořádně vydařená. Členům klubu se podařilo vybojovat mnoho sportovních úspěchů, a to i v té nejnáročnější světové konkurenci v olympijském karate. Klub udržel pozici nejen největšího karate klubu v ČR, ale také udržel přední pozice v žebříčku jednoho z nejúspěšnějších karate klubů v ČR. Zorganizovali jsme několik významných sportovních akcí, které měly značný dopad na děti na všech úrovních. Kromě toho stále více podporujeme i nejmenší děti. Daří se nám zlepšovat jejich pohybové schopnosti a máme velmi pozitivní reakce od rodičů i těch nejmenších. Což je pro nás vždy taková třešnička na dortu,“ hodnotí sezónu předseda klubu Filip Miler.

největší úspěchy klubu ve školním roce 2018/2019:

  • Mistrovství ČR (olympijské karate): 2x 1. místo, 1x 2. místo, 5x 3. místo, 3x 5. místo, 1x 7. místo.
  • Mistrovství Evropy IKU: 3x 1. místo, 5x 3. místo
  • Národní poháry 2019 (olympijské karate): 4x 1. místo, 4x 2. místo, 10x 3. místo, 3x 5 .místo
  • Bohemia Open: 4x 1. místo, 7x 3. místo, 4x 5. místo.

Věříme, že příští sezóna bude pro karatisty z SK Kamiwaza Karate minimálně stejně tak úspěšná, jako byla ta letošní.

Pokud máte zájem podpořit své dítě v pohybové aktivitě, pak můžete navštívit internetové stránky www.kamiwaza.cz, kde bude již brzy zveřejněn rozpis tréninků startujících v září 2019.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se