Prázdninové programy s koňmi v Černolicích

Prázdninové programy s koňmi v Černolicích

V Černolicích jsou pro hipoterapii určeni čtyři koně. Foto: autor článku

Středisko hipoterapie a jezdecké turistiky Kamenitý vrch, z. s. pořádá zážitkové akce s koňmi pro děti i dospělé. Během léta můžete v Černolicích u Mníšku pod Brdy zažít různorodý program podle svých představ.

V neděli 21. července od 15 hodin budou na programu Rytířské hry s koňmi pro děti od 7 let. Kromě jízdy na koni se děti naučí základy šermu a střelby z luku a to jak ze země, tak i ze sedla koně.
V sobotu 17. srpna od 9 hodin proběhne Relaxace s koňmi a jógou. Cvičení jógy se uskuteční pod širým nebem na trávě v parku, poté bude následovat seznámení s koňmi a poklidná vyjížďka do lesa.
V sobotu 31. srpna od 10 hodin proběhne dopolední program s poníky pro děti od 2 do 6 let. Děti se budou, podle svého zájmu a schopností v doprovodu rodičů, účastnit krmení, čištění a hlazení koní. Ti nejodvážnější si vyzkoušejí i jednoduché cvičení a jízdu na koni.
Během léta je možné se domluvit také na individuální svezení dětí na koni, nebo i na delší vyjížďky do přírody.

Více informací najdete na webových stránkách Kamenitý vrch.
Účast na všech akcích je možná po předchozí rezervaci míst na e-mailu info@kamenityvrch.cz.

o spolku Kamenitý vrch, z.s.:
Nezisková organizace Kamenitý vrch, z. s. vznikla za účelem poskytování hiporehabilitace a dalších smysluplných aktivit dětem i dospělým se zdravotním znevýhodněním a jejich rodinám. Náš přístup je založený nejen na teoretickém vzdělání ve specializovaných terapeutických metodách, ale také na hravé formě a společných zážitcích. Kromě hiporehabilitace nabízí náš spolek také zážitkové workshopy a výukové programy pro děti i dospělé. Pořádáme vlastní strukturované programy i akce na míru podle vašich preferencí. Hiporehabilitaci a další aktivity s koňmi realizujeme v přírodním prostředí rodinného hospodářství na Praze-západ a v jeho blízkém okolí.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se