V říjnu bude v Divadélku K zase veselo

V říjnu bude v Divadélku K zase veselo

S pohádkou Bajaja přijede Divadlo NAVĚTVI.

Během svého obnoveného tříměsíčního provozu přivítalo Divadélko K několik zajímavých osobností z českého showbyznysu. Na podzim si ovšem do Mníšku najde cestu exotický host, obyvatel indonéského ostrova Bali, který hovoří česky.

Ve čtvrtek 3. října se u nás zastaví legendární balijský průvodce, lektor a český delegát jménem SUKI, který v České republice studoval. Miluje naši kulturu a především lidi. Po ostrově Bali už provázel stovky Čechů, včetně mnoha slavných osobností. Nyní exkluzivně přijíždí se svoji dvouhodinovou přednáškovou show o výjimečnosti tohoto magického ostrova. Můžete se těšit na unikátní fotografie zachycující nejen místní tradice a zvyklosti, ale i běžný život uprostřed turistického ráje, spojené s vtipnými a trefnými českými komentáři od originálního Balijce.

Průvodce našich turistů po Bali, který je známý jako Suki, studoval v České republice.

V pátek 4. října u nás proběhne druhý country večer s kapelou Balzám, která tu měla premiéru počátkem září. A následující sobota 5. října je již tradičně věnována dětem, na které od 15. hodiny čeká loutkové divadlo s pohádkou Bajaja v podání Divadla NAVĚTVI.

V sobotu 12. října vystoupí skupina komiků z Underground Comedy. Podstrojí vám pořádnou porci svého osobitého humoru, který je občas jemný jak dětská prdýlka, jindy zase nabroušený jako břitva v Barber Shopu. Můžete se těšit na Nikolu Džokiče, Jaroslava Cermana, Lucii a Libora Macháčkovi.

Netradičně v neděli 20. října uvedeme pohádku Prasečí slečinky a kdo ví možná bude i dort, ale to je vlastně překvapení, a tak pšššttt.

Program zamýšlený na 26. října je zatím ještě v plenkách, ale schválně, kolik už jste vyzkoušeli chutí svařáku? V Divadélku K chystáme Svařákobraní, na kterém můžete ochutnat osm druhu svařáku, například dýňový či s kokosem. Milovníci sladkého se můžou těšit na trdelník. Nachystaný bude program i pro děti a večer zakončí koncertem skupina Flám.

Svařákobraní zpříjemní kapela s příznačným názvem Flám.

Sledujte nás na našich web stránkách www.divadelkok.cz a FB stránku Divadélko K Mníšek pod Brdy. Na vaši návštěvu se těší tým Divadélka K.

Použitá foto: archív autora

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se