Vloupání do rodinného domu

Vloupání do rodinného domu

Ilustrační foto, zdroj: Publicdomainpictures.net

Pachatel využil k vloupání do domu žebřík, který se nacházel na pozemku.

Policisté z Obvodního oddělení Mníšek pod Brdy prověřují případ vloupání do rodinného domu, ke kterému došlo v pátek 15.11.2019 mezi 16:45 – 17:50 hodinou v ulici Pod Bučinou v obci Řitka. Pachatel překonal oplocení pozemku rodinného domu a za použití žebříku vylezl na balkon prvního patra, kde po násilném otevření dveří vnikl do vnitřních prostor rodinného domu. Zde vše prohledal a následně odcizil finanční hotovost a šperky. Majiteli způsobil škodu za skoro 70 000 Kč.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili v okolí výše uvedené nemovitosti v inkriminovanou dobu podezřelé osoby, či podezřelé vozidlo. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Mníšek pod Brdy, nebo telefonicky na číslo:
974 882 720. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
1 Komentář
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
kristyna
kristyna
2 let před

My máme bohužel také takovou zkušenost. Bydlíme ve starším rodinném domě, kde byla dřevěná okna, která moc nedržela, a když jsme jeli na víkend pryč, tak se nám dovnitř vloupali zloději. Ukradli nám toho docela dost. Byla jsem z toho zoufalá, ale manžel vše vyřešil. Objednal pořádná plastová okna a dveře u Pramos https://www.pramos.cz/okna/plastova-okna/ a musím zaťukat, od té doby se nám do domu nikdo nevloupal. Je teda pravda, že taky máme na zahradě psa, který je pořádný hlídač 🙂 .

Přihlásit se