Zahořany žijí sportem

Zahořany žijí sportem

Společná fotka účastníků turnaje.

Druhý listopadový víkend se v Zahořanech uskutečnil další ročník tradičního turnaje ve stolním tenise dvojic.

V nabité konkurenci 15 teamů nakonec nezvítězili ani borci SK Zahořany (vypadli ve čtvrtfinále), ani borci SK Šibla z Prahy (vypadli v semifinále), ale domácí reprezentanti z týmu Klokani, kteří ve finále porazili tým Janas (smíšený pár). V souboji o třetí místo nakonec zvítězil tým Čekanová (smíšený pár) nad dalšími domácím teamem FAVI.

Domácí hráči SK Zahořany (Petr Šrytr a David Horyna) ve čtvrtfinále turnaje.

Vítězové získali hodnotné ceny od hlavního partnera turnaje firmy STAROPRAMEN a dárkové koše od provozovatele hostince U Pepíčka, v jehož sále se turnaj v příjemné domácké atmosféře a za účasti celé řady diváků z řad přátel a rodinných příslušníků uskutečnil.

Vítězný team Klokani ve složení Ondřej Šlesinger a Rudolf Sojka na společné fotce s organizátory.

Pokud byste měli zájem se také účastnit podobných společenských a kulturních akcí, sledujte webové stránky obce Zahořany nebo její facebookový profil, kde se dozvíte podrobnosti. Další podobnou akcí bude o příštím víkendu v sobotu 23.11. 2019 turnaj v šipkách.

Pak si také do svých kalendářů zapište termín 23.5. 2020, kdy se uskuteční 2. ročník běžeckého závodu Zahořanská 10 neboli běh okolo Pleše. Opět připravujeme tratě na 5 a 10 km, dětské závody a v příštím roce možná i cyklo-závod/ duatlon na stejné trati.

Použitá foto: autor článku

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se