Neposedný tygřík získal certifikovanou značku kvality

Neposedný tygřík získal certifikovanou značku kvality

Už když naše školka vznikala, věděli jsme, že to nebude jen tak obyčejná školka. Nejsme z těch, co se spokojí s dostačujícím, my chceme pro děti víc. Ale znáte to, to by mohl říct každý, a my jsme rozhodně nechtěli zůstat jen u slov, a tak se u nás konal audit, který prověřoval kvalitu, s jakou se o děti staráme.

V den auditu jsme byli všichni nervózní, tuhle certifikovanou značku kvality, totiž nedostane jen tak někdo. Většina těch, co audit podstoupila před námi, její nároky nesplnila. A tak i když nám tenhle fakt k uvolnění moc nepomohl, věřili jsme, že pro děti děláme to nejlepší. Audit byl důkladný a prověřil našeho Tygříka ze všech stránek. Začal od interního fungování našeho týmu, kvality připravenosti vhodného programu pro děti dle různého věku. Pokračoval kontrolou protokolů a připravenosti na krizové a nečekané situace tak, aby děti všechno co nejméně pocítily. Zkrátka všechny ty věci, které navenek nikde nejsou moc vidět, a ani většina rodičů našich tygříků o nich netuší. Pak se přešlo k prověření práce s dětmi, testování našich paní učitelek v akci, a nakonec došlo i na zpovídání rodičů. Ať už jde o školku nebo dětskou skupinu, jsme prvním vykročením dětí do světa mimo kruh rodiny, a tak je právě spolupráce s rodiči to nejdůležitější a zásadní.

K naší velké radosti jsme auditem prošli se skvělým hodnocením a pyšníme se teď známkou kvality. Ze 120 školek hodnocených před námi jsme teprve devátí, kteří známku získali. Pro naši školku to znamená, že všechna ta práce navíc i energie, kterou do ní každá z paní učitelek dává, stojí za to. Jsme pyšní, že pro děti vytváříme druhý domov a pomáháme jim na jejich životním startu. Ale, to co je pro nás vlastně nejdůležitější, obstáli jsme sami před sebou ve slibech, které dáváme rodičům našich malých tygříků a oni teď mají jistotu, že jen nemluvíme do větru.

Velké díky patří všem, kteří nás na naší cestě podporují, od těch nejmenších, kteří nás denně inspirují ve školce, přes přátele a okolí, kteří nás podporují z venku, až po úžasné rodiče, kteří nám svěřují své největší poklady.

Děkujeme vaše Pohybová školka Neposedný tygřík

Použitá foto: autorka článku

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se