Přijďte si vyzkoušet orientační běh při Otvírání studánek

Přijďte si vyzkoušet orientační běh při Otvírání studánek

Mladá naděje oddílu orientačního běhu OK Dobříš. Foto: autorka

OK Dobříš, oddíl orientačního běhu pro Mníšecko, Dobříšsko a Novoknínsko, zve všechny zájemce na otevřený trénink pro sportovní veřejnost, s tradičním názvem OTVÍRÁNÍ STUDÁNEK.

KDY: V neděli 17. května 2020 od 14:30 do 17:00
KDE: Voznice – sraz na návsi za hospodou

Sraz je ve Voznici na návsi u oddílového stanu OK Dobříš (GPS 49.8169469N, 14.2159178E). Pro veřejnost budou v blízkém lese připravené tratě různé obtížnosti včetně fáborkové tratě pro nejmenší či zvířátkového orienťáku přímo v centru obce  pro ty ještě menší. Přijít může kdokoliv, kdo by si rád vyzkoušel, co je to orientační běh. Registrace není nutná, stačí dorazit včas. Účast je zdarma.

Na trať se můžete vydat kdykoliv mezi 14:30 a 16:00, začátečníkům poradíme. Účast je na vlastní nebezpečí, za děti odpovídají rodiče. Účastí dáváte souhlas s využitím fotografií pro dokumentační účely.

Díky uvolnění hygienických opatření již můžeme odloženou akci uspořádat, sportovci mohou v lese běhat bez roušek. Platí však stále povinnost jinak roušky nosit, udržovat rozestupy 2 metry, neshlukovat se. Přijít mohou pouze zdraví a ti, kdo se nepotkali v daném čase s koronavirem. Myslete na zdraví všech!

Děti do 7 let v doprovodu rodičů.
Trasy nejsou vhodné pro kočárek. Účast na vlastní nebezpečí.

Těšíme se na vás ve Voznici.

Více informací o akci najdete na webových stránkách: OK DOBŘÍŠ

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se