Letní školička – Cestujte s Neposedným tygříkem

Letní školička – Cestujte s Neposedným tygříkem

Neposedný tygřík v akci

Blíží se léto a spolu s ním i čas, na který má z dětství většina z nás ty nejsilnější vzpomínky. Dlouhé letní dny, vůně ohně či prázdniny u babičky. Jde o období, kdy je každý den plný dobrodružství a jiný než ten předcházející. Chceme, aby vaše děti měly přesně takové vzpomínky z letní školky u Neposedného tygříka.

Od dinosaurů přes podmořský svět až na ostrov objevů a vědy
Naše mateřská školka již třetím rokem připravuje letní aktivity pro vaše děti ve věku od 3–6 let. Tématem letošního léta bude cestování. Nad cestováním se s ohledem na probíhající světovou pandemii vznáší mnoho otazníků, naše cestovatelské plány s dětmi ve školce a jejím blízkém okolí to však neovlivní. My jsme připraveni vydat se za novými dobrodružstvími.

Děti se u nás rozhodně nenudí

Jeden týden, jedna cesta a nespočet objevů
Každý týden věnujeme konkrétnímu tématu a cestě, během které budou mít vaše děti příležitost objevit, vyrobit a zažít něco nového. Prozkoumáme svět dinosaurů, podíváme se pod mořskou hladinu či za piráty. Z dětí se stanou malí a vydají se i na americkou prérii za indiány. Nevíte si rady, kam s dětmi v létě? Nemáte hlídaní či jste byli společně doma již příliš dlouho? Pak neváhejte a přihlaste své děti na léto právě k nám.

Léto strávené s novými kamarády
U nás ve školce věříme, že kontakt s ostatními dětmi po čase stráveném pouze v domácím prostředí, je to nejlepší, co můžete pro své děti udělat. Proč přes léto nenavázat nová přátelství? Sociální dovednosti dětí se rozvíjí nejlépe právě v dětském kolektivu a při interakci s ostatními. Zkrátka, děti potřebují děti.

Kompletní přehled našich letních kurzů a všechny další informace naleznete na webových stránkách www.neposednytygrik.cz , popřípadě volejte na tel.: 777 994 732.

Budeme se na vás moc těšit.

Použitá foto: archiv autorky článku

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se