Domeček se chystá na Skaleckou pouť

Domeček se chystá na Skaleckou pouť

Výrobky uživatelů Domečku si můžete zakoupit v sobotu dopoledne na Skalce. Foto: Facebook/DomovprosenioryPodSkalkou

Pokud zavítáte v sobotu 18.7. dopoledne na Skalku, tak můžete navštívit prodejní stánek mníšeckého Domova pro seniory Pod Skalkou.

Od 9 hodin do půl dvanácté tu budou jeho zaměstnanci prodávat výrobky, které ručně zhotovili babičky a dědečkové v rámci ergoterapeutické dílny. Ve stánku budou mít lapače snů, šité hračky nebo šperky.

„Všechny výrobky vznikly v naší rukodělné dílně, kde kromě zručnosti trénujeme i paměť a fantazii našich uživatelů. Pravidelné setkávání a společné tvoření navíc působí proti sociální izolaci. Celkem se na jejich výrobě podílelo 20 našich seniorů a na Skalku přivezeme zhruba 80 výrobků, říká Dominika Budilová, která v Domečku organizuje volnočasové aktivity.

Koupí těchto výrobků přispějete na vybudování terapeuticko-relaxační místnosti Snoezelen, která je určena pro uživatele s demencí a Alzheimerovou chorobou.

Nákupem ve stánku Domečku si tak uděláte dvojnásobnou radost. Sami se potěšíte příjemným dárkem do domácnosti, a Vaše peníze, za které výrobek zakoupíte, pomůžou zase dobré věci.

Tak se za nimi nezapomeňte zastavit. Už se na Vás těší!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se