Od září bude v Pavilonu cvičení maminek s miminky

Od září bude v Pavilonu cvičení maminek s miminky

MIMI GYM startuje v mníšeckém Pavilonu od září 2020.

Sportovní klub BiosFit jistě znáte, dnes bychom Vám rádi představili nejnovější kurs v nabídce, kterým je MIMI GYM. Jedná se o cvičení určené maminkám s miminky od 6 měsíců.

Zaměřujeme se především na stimulaci a podporu psychomotorického a sociálního vývoje kojenců a batolátek, vždy s ohledem na jeho vývoj a věk. Maminkám připomeneme základní pravidla manipulace s miminky a hravou formou podporujeme a rozvíjíme již dosaženou motoriku dítěte, především pomocí gymnastických míčů různých velikostí. Většina cviků je provázena říkankami a cvičení je vhodnou inspirací i na doma. Cvičíme v nových prostorách Pavilonu ZŠ Mníšek pod Brdy. Lekce trvá 45 minut, z toho je 35 minut věnováno cvičení s dětmi a zbývajících 10 je určeno pro maminky, abychom jim pomohli dostat se zase do formy.
Pro miminka máme samostatné cvičební pomůcky, podložky a míče, které po i před cvičením desinfikujeme, aby byl pro děti i jejich rodiče zajištěn maximální komfort a ochrana. Na kurzovné lze navíc využít „Příspěvek na pohybové aktivity“ od zdravotní pojišťovny, pokud to její podmínky umožňují.
Přihlášky pro nové zájemce i více informací o kurzu získáte u lektorky Markéty nebo našich webových stránkách BIOSFIT.

Začínáme opět v září 2020 a těšíme se na staré i nové tváře.

Kontakty:
tel.: 606 646 798
e-mail: marketa@biosfit.cz

Momentky ze cvičení maminek s miminky. Foto: archiv autorky

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se