Odloučeni, ale přesto spolu

Odloučeni, ale přesto spolu

Výlet na "Farmu bez chyby" si děti užily. Foto: autor článku

Přesně tak by se dalo nazvat jaro v našem spolku BIOS FIT. Půlroční příprava na novou sezónu se mohla odrazit jen ve zlomku závodů, které zbyly z původně naplánovaných.

I tak jsme si společně těchto pár akcí pořádně užili. Velkou radostí bylo, že jsme stihli uspořádat i první ročník závodů v gymnastickém aerobiku “Začni s mistry”, kde své síly změřilo přes 500 závodníků z celé republiky. Také jsme se stihli podívat na závody v České Brodě, Milíně nebo v Českých Budějovicích. Z každého závodu jsme si odvezli nejen spoustu nezapomenutelných zážitků, ale i skvělá, medailová umístění.

Z důvodů vyhlášení nouzového stavu jarní sezóna skončila záhy a většina soutěží byla přesunuta na podzim. Bylo nutno opustit tělocvičnu, odloučit se od kamarádů a trenérů. To vše dalo vzniknout myšlence, jak společně můžeme dál komunikovat a trénovat?

Po celou dobu jsme zůstali ve spojení a to nám pomáhat překonávat těžké chvíle a získat potřebnou motivaci. Lektoři a lektorky natáčeli tréninková videa a vyzývali svoje svěřence do různých hravých výzev. Velmi nás potěšila četná zapojení všech našich členů, a to nejen dětí, ale i rodičů. Skvělým nástrojem byly také online tréninky. Společně jsme vydrželi 3 minuty v prkně a 310 kliků.

Po dvouměsíční pauze jsme se pomalu mohli navrátili k tréninkům v tělocvičně, ovšem pouze v omezeném režimu. Začátek byl těžký, ale brzy jsme se zase dostali do správného tempa. Znovu cítili sounáležitost a radost z toho, že jsme prostě spolu.
Pro vykompenzování neproběhlých lekcí jsme si pro jednotlivé kroužky připravili speciální akce, například celovíkendový gymnastický camp pod vedením skvělé lektorky Dominiky Rozmajzlové, který se konal v hale společnosti BIOS s.r.o.
Nebo celodenní sportovní výlet. Jelo se vlakem, cestou jsme si zahráli šipkovanou, kterou doprovázely sportovní hry, ale také piknik u památníku Karla Čapka ve Staré Huti. Vrcholem dne byla aktivní prohlídka FARMY BEZ CHYBY.
Závodníci mají možnost využít intenzivního předsezónního kempu, který se bude konat v srpnu po našem soustředění na Monínci. Sezónu jsme zakončili společnými tréninky s rodiči kde jsme si naposledy před prázdninami zacvičili, snědli něco dobrého, rozdali jsme si vysvědčení a užili spoustu zábavy.

Vidět jsme se mohli i o letních prázdninách a to hned 19. července na mníšecké Neckyádě, kde jsme měli odpočinkovou zónu. Od 10. srpna budeme v areálu Monínec, kde se koná každoroční soustředění, na které vyráží přes 70 dětí. Také stále probíhá nábor na nový školní rok. Máme širokou nabídku kroužků pro děti od miminek a batolátek až po dospělé. Vybrat si můžete ze závodních i nezávodních aktivit.

Všechny informace můžete najít na internetových stránkách www.biosfit.cz.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se