SK Sportuj pod Brdy nabírá malé atlety

SK Sportuj pod Brdy nabírá malé atlety

Od 1.9. 2020 přijímáme nové členy do atletického klubu SK Sportuj pod Brdy.

Program Atletika je určený všem dívkám i chlapcům ve věku 5–15 let. Do atletické školky a přípravky jsou zpravidla přijímány všechny děti, které projeví zájem, nedělá se talentový výběr. Do kategorie žáků přestupují děti s větším zájmem o konkrétní atletické disciplíny.

Běhej, skákej, házej rád – atletem se můžeš stát.

U nás v SK Sportuj pod Brdy trénujeme v níže uvedených kategoriích:

  • atletická školka (2016–2013)
  • atletická přípravka (2012–2009)
  • mladší žáci (2008–2007) ve spolupráci s ASK Dipoli*
  • starší žáci (2006–2005) ve spolupráci s ASK Dipoli*

* Spolupráce s atletickým klubem ASK Dipoli spočívá v možnosti závodit v této kategorii jako hostující závodník právě za ASK Dipoli pro závody družstev; závody jednotlivců závodí tato kategorie klasicky za SK Sportuj pod Brdy. Vyhovují-li závodníkovi podmínky, místo tréninků, termíny tréninků či cokoliv jiného, tak může přestoupit.

K rozdělení do jednotlivých skupin dojde vždy před začátkem pololetí dle registrací. Naším cílem je vytvořit samostatné skupiny školky, přípravy a žáků, tak aby se co nejvíce vyrovnával věkový rozdíl dětí a mohlo se trénovat úměrně věku.

Atletická školka a mladší přípravka trénují většinou formou her a zábavných modifikací jednotlivých atletických disciplín.
U starší přípravky a žáků se již více zaměřujeme na plnohodnotnější trénink atletiky a dbáme především na správné provedení jednotlivých disciplín. V každé kategorie učíme děti fair play a pravidla sportovního chování.
Atletika má jednu obrovskou výhodu a to je fakt, že dá vašemu dítěti všeobecné dovednosti, které může následně použít i v jiných sportech či detailnějších specializacích. Naším hlavním cílem je, aby sport děti bavil a byl pro ně především potěšením.

SK Sportuj pod Brdy je členem Českého atletického svazu (ČAS) a využívá trenéry s kvalifikací TAP – I. třídy. Děti se účastní atletických závodů v průběhu celého roku a reprezentují Mníšek pod Brdy a okolí.

Více informací získáte na webových stránkách SK SPORTUJ POD BRDY nebo e-mailu: jirka@sportujpodbrdy.cz.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se