Největší škola taekwon-do v ČR vstupuje do nové sezony

Největší škola taekwon-do v ČR vstupuje do nové sezony

Škola Ge-Baek Hosin Sool je největší škola s nepočetnější nabídkou tréninků po celé ČR. Foto: archiv autorky

Škola Ge-Baek Hosin Sool začíná novou sezónu. Přijďte si zacvičit tradiční korejské bojové umění taekwon-do. Jsme největší školou v Čechách i na Moravě s nejširší nabídkou tréninků.

V roce 2020 hodláme obhájit celkové vítězství na Mistrovství České republiky a též patříme do nejlepšího a nejúspěšnějšího Střediska talentované mládeže v ČR. Při tréninku klademe důraz na originální hodnoty bojových umění, jimiž jsou zdvořilost, čestnost, vytrvalost a sebeovládání, kromě toho se zaměřujeme na rodiny s dětmi. Zabýváme se také praktickou sebeobranou. Školu vedeme pod dozorem korejského velmistra Hwang Ho Yonga, jako jediní v republice nově vyučujeme i další korejská bojová umění taekkyon, gumdo a hoppae sool.
Přihlaste se nejlépe během září a října jako začátečník, ať Vám nic neunikne, jen u nás získáte zkoušky na vyšší pásek, členské známky a výbavu (dobok, lapa, chrániče) zdarma. Proto neváhejte a přidejte se k nám, bližší informace o trénincích uvedeme brzy na našich webových stránkách TKD.

Zároveň bychom tímto chtěli poděkovat radnici města Mníšek pod Brdy a městu samotnému za granty, jež nám poskytlo pro podporu naší školy a jejího fungování.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se