Přípravy rymaňské výstavy drobného zvířectva a programu pro děti jsou v plném proudu

Přípravy rymaňské výstavy drobného zvířectva a programu pro děti jsou v plném proudu

Od 11 hodin předvedou hasiči ukázku vyproštení posádky automobilu a ošetrení zranených. Foto. archiv autora

Výstava je již pomalu připravena, už čekáme jen na zvířátka. Rymanští chovatelé spolu s dobrovolnými hasiči a fotbalisty opět na tento víkend připravili bohatý program pro děti i rodiče.

Sobotní program zahájíme vypuštěním poštovních holubů s výkladem zkušeného holubáře. Chystáme pro vás také zásah hasičského záchranného sboru, který loni sklidil velké ovace publika, hasičům se totiž povedlo osobu z nabouraného auta elegantně a rychle vyprostit. Zábavnou formou se dětí dozví praktické informace o první pomoci a o zdravovědě, neváhejte se proto zúčastnit této části programu.

Odpolední program bude nabitý zábavnými hrami a sportovními soutěžemi. Rymanští fotbalisté si stejně jako loni pro zúčastněné nachystali nádherné ceny. Vyvrcholením celé výstavy bude představení plné kouzel, které se bude konat v 15:00, pro děti a rodiče jej připravil připravil mistr magie Martin Kellman.

Děti i dospělé pobaví svými kouzly mistr Martin Kellman. Foto: Lenka Živná

Výstava bude obohacena o expozici oveček, kůzlátek, morčátek či jiných zvířátek od mladých chovatelů. V sobotu se děti během dopoledního programu budou moci svézt na koni. Zajímavá jistě bude i prezentace poznatků zkušeného místního včelaře, pěstitele kaktusů a sedláka. Jako každý rok bude možné během výstavy zakoupit chovná zvířata, domácí med či kaktusy. Přichystáme pro Vás také chutné občerstvení a u dětí tolik oblíbenou tombolu.
Výstava se koná v sobotu 22.8. od 9 do 18 hodin a v neděli 23.8. od 9 do 12 hodin.

Akce se bude konat za finančního přispění města Mníšku pod Brdy a pod záštitou paní starostky Magdaleny Davis.

Těšíme se na vás a na shledanou v Rymani!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se