Máme za sebou první měsíc v Chaloupce

Máme za sebou první měsíc v Chaloupce

Chaloupka má za sebou první měsíc činnosti. Foto: autorka článku

Září se pomalu nachýlilo ke svému konci, od léta převzal vládu podzim a my se v naší Chaloupce ohlížíme za prvním uplynulým měsícem.

Je s podivem, jak hladce probíhaly adaptace našich dětí a jak rychle se z našeho kolektivu vytvořila rodina. Těšíme se na každý den, který nás čeká a užíváme si společně každou chvilku. Při zpívání, při cvičení, při výtvarce, hrách ale i při čtení do ouška před spaním. A jelikož jsme jako každá jiná rodina, učíme se i my společné komunikaci, používání kouzelných slovíček, spolupráci třeba při výrobě svačinek nebo pomoci jeden druhému. Starší děti pomáhají mladším s činnostmi, které jim ještě nejdou na jedničku a naopak ti mladší se od těch starších učí sebeobslužnosti a další „těžší“ činnosti.

Vzhledem k tomu, že rodiče, kteří zakoupili původně permanentky pro občasnou návštěvu naší školky, přecházejí již tento měsíc na trvalou docházku, vzniká nám tak prostor pro nové permanentkáře. Takže pokud si občas chcete dopřát chvilku času pro sebe, na nákup, na kadeřnici, na péči o blízké, musíte k lékaři nebo na úřad, nebo prostě jen chcete, aby si vaše dítko pomalu zvykalo na dětský kolektiv, neváhejte se na nás obrátit. Permanentky nabízíme ve dvou variantách. Dvacetihodinové a padesátihodinové. Obě lze využít libovolně dle vašich potřeb. Stále také ještě nabízíme pár míst na pravidelnou celodenní docházku.

Potřebujete-li více informací, navštivte naše webové stránky CHALOUPKA. Zde naleznete veškeré potřebné informace nebo telefonní číslo, na kterém vám všechny vaše dotazy ochotně zodpovíme.

Přejeme vám krásný a barevný podzim.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se