Eva Mašková bodovala na mistrovství ČR

Eva Mašková bodovala na mistrovství ČR

Mistryně ČR se "zlatým" pohárem. Foto: archiv Evy Maškové

Mníšecká sportovkyně Eva Mašková, která nám poskytla rozhovor do březnovém vydání Zpravodaje městečka pod Skalkou, dosáhla dalších úspěchů na letošním mistrovství ČR v poolbilliardu.

O tom, že patří mezi ženskou billiardovou špičku, přesvědčila na dvou zářijových turnajích konaných v rámci mistrovství ČR v Praze a Pardubicích. Z obou měst si přivezla čtyři poháry. Mistryní ČR pro rok 2020 se stala v disciplíně „10ball“, v dalších kategoriích získala jedno stříbrné (8ball) a dvě bronzová místa (9 ball a 14.1ball). V silné konkurenci dalších 14 nejlepších Češek si vybojovala celkové 2. místo, a tím pádem i postup na mistrovství Evropy, které by se mělo konat v Turecku.
„S celkovým druhým místem jsem spokojená, i když jsem sahala i po nejvyšší metě. V poslední hře jsem ale musela jít do rizika, které mi nakonec nevyšlo. Svou největší soupeřku Veroniku Hubrtovou, vyzvu na odvetu na příštím mistrovství,“ hodnotí své vystoupení úspěšná sportovkyně.

K dalším plánům Evy Maškové patří otevření kulečníkového centra pro veřejnost v prostorech bývalého Divadélka K, ke kterému by mohlo dojít, pokud epidemiologická situace dovolí, ještě v letošním roce.

Eva Mašková se svými trofejemi z letošního mistrovství ČR. Foto: autor článku

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se