Psaní vánočních pohledů pro seniory

Psaní vánočních pohledů pro seniory

Ilustrační foto: Pixabay.com

Tak jako každý rok, tak i letos Vás Spolek Brdský šikula zve k zapojení do akce VIANOČNÁ/VÁNOČNÍ POŠTA PRO SENIORY NA SLOVENSKO.

I tímto způsobem můžeme společně podpořit česko-slovenské vztahy. Vždyť právě tito senioři prožili své dětství a mládí ve společné Československé republice.
Přidejte se k nám a vytvořit pohlednici, napište pozdrav pro staroušky z domova seniorů na Slovensku.
Zároveň myslíme i na seniory z našeho mníšeckého Domečku a také pro ně budeme psát společné vánoční přání.

Slovenské domovy pro seniory upřednostňují vánoční přání, které je vyrobené a odeslané klasickou poštou. Ne všechny tamní domovy pro seniory totiž mají možnost vytisknout si elektronickou poštu.
Seniorům žijícím v mníšeckém Domečku budeme přání scanovat a odesílat elektronicky.

Psaní pošty na Slovensko organizujeme letos dříve z důvodu dodržení předepsaných hygienických pravidel. Dle informací, které máme ze Slovenska, tamní domovy pro seniory postupují, tak že buď k dezinfekci použijí zářič, nebo nechají doručenou poštu v „karanténě“, než ji předají adresátům.

V případě, že budete mít zájem, a společně se Spolkem Brdský šikula se do akce zapojíte, kontaktujte nás prosím na e-mailu: brdskysikula@seznam.cz.

Děkujeme.

Projekt Vianočná pošta funguje letos již čtvrtým rokem. S nápadem tehdy přišla 13ti leta Hanička Nosčáková z Bratislavy a potěšil již 83 549 seniorů.
Zapojilo se do něj 51 215 dobrovolníků z celého světa včetně Mníšku pod Brdy.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se