Největší školu bojových umění Covid nezastaví

Největší školu bojových umění Covid nezastaví

Letní soustředění mohlo ještě proběhnout hromadně. Foto: autorka

Tento rok byl plný nečekaných událostí, které nás zastihly. Na jaře nás přepadla coronavirová opatření, kterým jsme se museli přizpůsobit.

Tréninky, které byly venku, nikomu nevadily, alespoň jsme byli na čerstvém vzduchu. Horší bylo opatření, co následovně přišla. Zákaz stýkání osob pro nás znamenal i konec tréninků. My jsme se ale nevzdali a začali jsme s video lekcemi a online tréninky. Náš mistr Martin Zámečník udělal přes 100 výukových videí a nespočet online tréninků. Probíhaly také soukromé lekce pro naše členy.

Příprava na mistrovství Evropy
Naši nejlepší členové se připravovali na mistrovství Evropy, které mělo proběhnout v květnu 2020 v Praze. Našich 16 nominovaných studentů mělo speciální cvičební plán, který museli dodržovat. Nebylo to jenom o trénincích, ale také o pilné domácí přípravě. Všichni byli perfektně připraveni, ale bohužel, kvůli špatné situaci se mistrovství Evropy přesunulo na léto, kdy bylo poté také zrušeno. Naši nominování členové dlouho nesmutnili a začali na sobě pracovat mnohem více, aby na dalších závodech prokázali svoji výkonnost.

Online tréninky lákají
Tento rok jsme se také chystali obhájit titul nejúspěšnějšího střediska talentové mládeže a též obhájit titul nejúspěšnější školy na mistrovství České republiky. Ač byly obě soutěže zrušeny/odloženy, my nepřestáváme cvičit. V novém školním roce jsme měli velmi slabé nábory díky neumožnění tradičních exhibičních ukázek na školách díky epidemiologické situaci. Na podzim začali naši učitelé, kvůli opatřením, vysílat opět tréninky online a účast na trénincích byla opravdu obrovská.
Také je třeba zmínit, že pokračuje stavba našeho tréninkového centra v Beztahově u Votic. Nyní je na řadě zbrusu nová prostorná hala, která bude na jaře dokončena. Všichni se již těší, až si v nové hale naplno zacvičí.

Přijímáme nové členy
Velký dík patří hlavně našim členům, kteří nás celou dobu podporovali a byli s námi.
Staňte se členy největší školy bojových umění v ČR, posilujte cvičením obranyschopnost svoji i vašeho organismu a naplňte třeba svůj dávný sen nebo novoroční předsevzetí. Stačí na webových stránkách TKD najít trénink, který vám nejvíce vyhovuje a přijít si cvičení vyzkoušet zdarma. Nebo se účastnit našich online lekcí.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se