Hana Hindráková plánuje vydat další knihu o svém pobytu v Keni

Hana Hindráková plánuje vydat další knihu o svém pobytu v Keni

Takto by měla vypadat obálka nové knihy Hany Hindrákové

Úspěšná spisovatelka Hana Hindráková, která žije v Mníšku pod Brdy, plánuje vydat další knihu o svém dobrodružném pobytu v africké Keni.

Protože se jedná o velmi osobní knihu, rozhodla se ji spisovatelka tentokrát vydat bez pomoci nakladatelství a její financování zkusit zajistit přes crowdfundingovou kampaň na platformě Hit Hit. Peníze získané z kampaně budou použité na korekturu textu, na přípravu sazby a na tisk knihy.

K dnešnímu dni je vybráno 39 %

z cílové částky

„V knize si budete moct přečíst dosud nikde nepublikované a občas i nepublikovatelné informace a zážitky z mého spisovatelského života. Dozvíte se, jaké je to být spisovatelkou na volné noze a čas od času se v knize najde i nějaká ta pikantnost. Píši zcela otevřeně a bez obalu o životě spisovatelky, o cestách do Afriky i o tom, jak se dělá propagace knih,“ říká ke knize Hana Hindráková.

V knize se také dozvíte, jak se autorka z nadšeného dobrovolníka, který chtěl spasit celou Afriku, stala téměř odpůrcem rozvojové pomoci. Jak se jí podařilo během několika let vydat 9 románů u 3 renomovaných nakladatelství, zaplnit diář autorskými čteními a stát se první českou spisovatelkou publikovanou v Keni.
Nebudou chybět ani vtipné příhody z Keni, situace, kdy šlo Haně v Keni o život nebo informace ze zákulisí jednotlivých románů.

Hana Hindráková (* 1982)
Absolvovala bakalářské studium na VŠE, obor Mezinárodní obchod a navazující magisterské studium Cestovní ruch a Rozvojová studia. Po vysokoškolských studiích v roce 2008 si založila vlastní neziskovou organizaci Fair, z. s. V roce 2012 debutovala románem z afrického kontinentu Děti nikoho, následovaly knihy Karibu Keňa, Dobrovolnice, Očarovaná, Lovci lebek, Smrtící byznys, Nezlomný a v únoru 2020 román Svítání nad savanou, který vyšel v únoru 2020. Je vdaná, má šestiletého syna.

Video k připravované knize najdete zde:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se